Skateboard electric

Dupa ce am vazut acum 2 ani o prezentare frumosa online despre skateboard-urile electrice mi-am reevaluat conceptia privind viitorul transportului in oras. Cand am vazut insa si pretul, m-am razgandit si am lasat la o parte ideea (dar nu am uitat-o complet)

Zilele trecute am primit o oferta de Skateboard electric la 2590 lei. Vazand cat au scazut de mult preturile vechea mea dorinta s-a reaprins si iata-ma cautand argumente pro (cele contra nu ma intereseza) pentru a-mi achizitiona unul.

Si desi argumentele contra nu ma interesau iata ca vine si sotia si-mi zice ca mai bine imi iau o bicicleta si economisim si ceva bani. Dar: bicicleta nu e permisa la metrou; nu am spatiu de depozitare nici acasa, nici la birou si este mult mai grea.

Am aflat dupa ceva documentre online ca Skateboardul electric este unul dintre cele mai inovative si rapide moduri de deplasare fiind controlat de echilibrul conducatorului.

De asemenea este foarte usor de utilizat si asigura o forma de deplasare ecologica si inedita, existand si varianta cu faruri pentru a fi eficient si in deplasarea pe timp de noapte.

Imi era putin teama de mentinerea echilibrului dar am aflat ca giroscopul interior si pedalele sensibile la presiune determina rapid directia in care conducatorul vrea sa se deplaseze, astfel incat miscarea este cat se poate de fireasca. Designul aerodinamic si giroscopul interior fac posibila depasirea micilor denivelari sau a pantelor. Viteza se regleaza automat in functie de miscarea celui care conduce vehiculul, in echilbru sau in plan inclinat, astfel incat deplasarea se face in conditii de siguranta.In plus acesta are o autonomie de 15 km, se incarca in doua ore la priza si are o viteza maxima de 12 km/h.

Asta este….sunt convins!

Va las ca trebuie sa fac comanda online cat mai repede pana nu ma razgandesc!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s